Вареники з капустою та грибами


Що на обід? Вареники - проста і швидка страва, до того ж дуже ситна і різноманітна, адже у варники можна заліпити будь-який фарш)


Тісто:
300 грамів борошна;
вода, сіль,
2 ложки олії.

Замісіть еластичне тісто. Накрийте рушником і відставте на 20 хв.

Начинка: квашену капусту відварити, охолодити, відтиснути воду, посікти ножем. В пательні розігріти олію, додати порізану цибулю, зісклити її, додати відварені і порізані білі гриби, посмажити декілька хвилин і додати капусту, посолити, поперчити до смаку. Охолодити.
Розкачати тісто, бажано товщиною 2-3 мм, витиснути склянкою кружечки, викладати начинку і ліпити  вареники.

До окропу додайте дрібку солі.

Почеревину наріжте кубиками, посмажте на пательні і полийте відварені вареники. Смакуйте на здоров'я!

Немає коментарів:

Дописати коментар