Що на обід? Вареники - проста і швидка страва, до того ж дуже ситна і різноманітна, адже у варники можна заліпити будь-який фарш)
Тісто:
300 грамів борошна;
вода, сіль,
2 ложки олії.
Замісіть еластичне тісто. Накрийте рушником і відставте на 20 хв.
Начинка: квашену капусту відварити, охолодити, відтиснути воду, посікти ножем. В пательні розігріти олію, додати порізану цибулю, зісклити її, додати відварені і порізані білі гриби, посмажити декілька хвилин і додати капусту, посолити, поперчити до смаку. Охолодити.
Розкачати тісто, бажано товщиною 2-3 мм, витиснути склянкою кружечки, викладати начинку і ліпити вареники.
До окропу додайте дрібку солі.
Почеревину наріжте кубиками, посмажте на пательні і полийте відварені вареники. Смакуйте на здоров'я!
300 грамів борошна;
вода, сіль,
2 ложки олії.
Замісіть еластичне тісто. Накрийте рушником і відставте на 20 хв.
Начинка: квашену капусту відварити, охолодити, відтиснути воду, посікти ножем. В пательні розігріти олію, додати порізану цибулю, зісклити її, додати відварені і порізані білі гриби, посмажити декілька хвилин і додати капусту, посолити, поперчити до смаку. Охолодити.
Розкачати тісто, бажано товщиною 2-3 мм, витиснути склянкою кружечки, викладати начинку і ліпити вареники.
До окропу додайте дрібку солі.
Почеревину наріжте кубиками, посмажте на пательні і полийте відварені вареники. Смакуйте на здоров'я!
Немає коментарів:
Дописати коментар